finished

Отварање на Картинг Центар за млади и деца во Прилеп

За збогатување на спортскиот живот на младите тие се изјаснија со нова иницијатива на ОПИН и тоа отварање на Картинг центар и патека.

Timeline

info

За збогатување на спортскиот живот на младите тие се изјаснија со нова иницијатива на ОПИН и тоа отварање на Картинг центар и патека во близина на градот.

Картинг центарот би нудел различни услуги за деца и млади а со отватањето би привлекол и голем број на туристи од цела Македонија.

Во очекување на вашите предлози!

Thanks for participating!

This project is already over. Thanks a lot to everyone for taking part in the project!

Гласање за оваа иницијатива

Гласајте за оваа иницијатива од младите да биде реализирана.

0 0 0
1 0 0
1 0 0
1 0 0

Super

Stefan Oct. 5, 2017
1 0 0

Lajk

ivko00 Oct. 5, 2017
1 0 0
0 0 0
0 0 0

mi se dopajga

bokser Sept. 26, 2017
1 0 0

karting

filip123 Sept. 26, 2017
1 0 0

Mi se dopajga

GoceeS12 Sept. 26, 2017
0 0 4

mi se dopajga

bokser Sept. 26, 2017

The initiator hasn’t provided information on the expected outcome of the project yet.

other projects from this organisation