finished

Реконструкција на театарот „Војдан Чернодрински“

Младите побараа реновирање на театарот „Војдан Чернодрински“ со цел културниот живот во Прилеп да биде на повисоко ниво

Timeline

info

Младите побараа реновирање на театарот „Војдан Чернодрински“ со цел културниот живот во Прилеп да биде на повисоко ниво. Коментирајте, лајкувајте или напишете ги своите предлози тука.

Thanks for participating!

This project is already over. Thanks a lot to everyone for taking part in the project!

Фаза на гласање на иницијативите.

Во оваа фаза ќе имате можност да гласате за најдобрите идеи дадени од младите.

The initiator hasn’t provided information on the expected outcome of the project yet.

other projects from this organisation