завршен

Реконструкција на театарот „Војдан Чернодрински“

Младите побараа реновирање на театарот „Војдан Чернодрински“ со цел културниот живот во Прилеп да биде на повисоко ниво

Временска рамка

информации

Младите побараа реновирање на театарот „Војдан Чернодрински“ со цел културниот живот во Прилеп да биде на повисоко ниво. Коментирајте, лајкувајте или напишете ги своите предлози тука.

Ви благодариме на учеството!

Овој проект е веќе завршен. Ви благодариме на сите што бевте дел од овој проект!

Фаза на гласање на иницијативите.

Во оваа фаза ќе имате можност да гласате за најдобрите идеи дадени од младите.

0 0 0

Реновирање

Koneski 05 Октомври 2017
0 0 1

Театар

marija.jovanoska.2000 04 Октомври 2017

Иницијаторот нема обезбедено информации за очекуваниот исход на проектот се’уште.

други проекти од оваа организација