завършен

За што ќе ја користам алатката OPIN?

За потребите на обуките од проектот ACTIon секој учесник/организација треба да направи план за што ќе ја користи алтката за дигитално младинско учество.

Времева линия

информация

Дајте Ваши идеи зашто би го користеле ОПИН? 

Свържи се за въпроси

Marice Treneska

///

Телефон: 070308746

е-поща Уеб страница

Благодаря за участието!

Този проект вече е приключил. Благодаря много на всички за участието в проекта!

Фаза на рангирање

Добиј квантитативни повратни информации преку рангирање на собраните идеи.

Инициаторът все още не е предоставил информация за очаквания резултат от проекта.

други проекти от тази организация