завршен

Модернизација на градскиот парк во Битола- Младите пред се

Модернизација на паркот: смарт клупи, нови вело трки, атлетски патеки, отворена библиотека

Временска рамка

информации

Разубавување на градскиот парк и негова модернизација

Контакт за прашања

Вики

Ви благодариме на учеството!

Овој проект е веќе завршен. Ви благодариме на сите што бевте дел од овој проект!

Rating phase

Модернизација на парк

0 0 0

Feedback

demonot 07 Септември 2022
0 0 0

Т.К

Teodora Kechevska 07 Септември 2022

Поздрава животна средина

Исполнети млади

други проекти од оваа организација