завршен

Реновирање на салата Партизан и на надворешниот дел околу истата

По предлог барањето на ученици од средни училишта апелираме да се обнови салата Партизан и да се реконструира дворот околу салата, како би можела да понуди подобри услови за младите што сакаат да ја …

Временска рамка

информации

По предлог барањето на ученици од средни училишта апелираме да се обнови салата Партизан и да се реконструира дворот околу салата, како би можела да понуди подобри услови за младите што сакаат да ја користат и со цел да се користи за повеќе намени.

Ви благодариме на учеството!

Овој проект е веќе завршен. Ви благодариме на сите што бевте дел од овој проект!

Реновирање на салата Партизан и на надворешниот дел околу истата.

/

0 0 0

Partizan

marija.jovanoska.2000 04 Октомври 2017

Иницијаторот нема обезбедено информации за очекуваниот исход на проектот се’уште.

други проекти од оваа организација